Het Medialove team
Met een achtergrond in communicatie en journalistiek kent fotograaf Andreas Gijbels als geen ander 'de kracht van beeld'. De passie om dit beeld vorm te kunnen geven, stond aan de basis van een leven als beroepsfotograaf en de oprichting van het weddingteam Medialove en het commerciële fotoagentschap Medialounge. Ruim 10 jaar ligt zijn focus op huwelijksfotografie, campagnes, event- en corporate reportages.
'Storytelling' met foto's en bewegende beelden, de werkelijkheid kunnen weergeven en als een kameleon opgaan in de omgeving. Elk verhaal - hoe groot of hoe klein ook - verdient evenveel focus en aandacht. 
Samen in de 'flow' van dag komen
Een van de 'mooiste dagen van je leven' goed in beeld laten brengen, dat laat je best niet aan het toeval over. Een persoonlijke en spontane aanpak, een scherp oog voor detail en emotie, hoge kwaliteit en service voor een correcte prijs, er wordt telkens opnieuw gezorgd voor een totaalbeleving.
Samen met bruid, bruidegom, vrienden en familie in de flow van de dag komen. Easy-going, nooit te present aanwezig, maar op de juiste momenten daar om net dat persoonlijke en emotionele beeld te maken. Dat is de beleving waar het Medialove team zich elke keer opnieuw voor inzet.

Interesse? Neem dan zeker contact met ons op!

Passie, emotie en spontaniteit in beeld brengen, dat is in elk huwelijk het doel voor het Medialove team.
Passie, emotie en spontaniteit in beeld brengen, dat is in elk huwelijk het doel voor het Medialove team.
Back to Top