Het Medialove team
Als Visual Storyteller kent fotograaf Andreas Gijbels als geen ander 'de kracht van beeld'. De passie om dit beeld vorm te kunnen geven, stond aan de basis van een leven als beroepsfotograaf en de oprichting van het weddingteam Medialove en de commerciële fotografietak van productiehuis Medialife. Meer dan 10 jaar al ligt zijn focus samen met zijn team op huwelijksfotografie, campagnes, event- en corporate reportages.​​​​​​​
Samen in de 'flow' van dag komen
Een van de 'mooiste dagen van je leven' goed in beeld laten brengen, dat laat je best niet aan het toeval over. Een persoonlijke en spontane aanpak, een scherp oog voor detail en emotie, hoge kwaliteit en service voor een correcte prijs, er wordt telkens opnieuw gezorgd voor een totaalbeleving.
Samen met bruid, bruidegom, vrienden en familie in de flow van de dag komen. Easy-going, nooit te present aanwezig, maar op de juiste momenten daar om net dat persoonlijke en emotionele beeld te maken. Dat is de beleving waar het Medialove team zich elke keer opnieuw voor inzet.

Passie, emotie en spontaniteit in beeld brengen, dat is in elk huwelijk het doel voor het Medialove team.
Passie, emotie en spontaniteit in beeld brengen, dat is in elk huwelijk het doel voor het Medialove team.
Back to Top